Inicjatywa Trójmorza w programach partii politycznych oraz w programach wyborczych kandydatów na prezydenta w okresie 2014–2023 - Kunicki-Goldfinger, Witold; Stanik, Aleksandra; Stolarczyk, Michał (Studia Polityczne, 2024)